Najnovšie recenzie zo sekcie Keyboardy
Yamaha PSR E373 SET
Pridané: 11. júla 2023
(naposledy upravené 12. júla 2023)
Zakúpený v Hudobný-dom.sk
Klávesy sú vhodné aj na výuku. Kúpil som ich pre vnuka, ale hrá na nich aj manželka a zať. Celý set (klávesy + stojan + stolička + sluchátka) je dobre využívaný.
Vyborny klaves dasa snim pracovať veľmi dobre a je za rozumnu cenu
Za málo peňazí, veľa muziky.
- Nástroj hrá krásne čisto a má vela funkcií a sprievodných zvukov.
- Žiadna
- Chcem ich na splátky
Fajn som spokojná. A odporúčam
- za málo peňazí veľa muziky
- Pre dcéru ako začiatočníka postačuje
- Zatiaľ žiadne
Elegantné, prehľadné ovládanie, pekný zvuk
- V tejto cenovej kategórii úplne postačujúce funkcie
- Jednoduché ovládanie
- Skvelé zvuky, výborný výklopný displej, kvalitné luxusné prevedenie - kov a drevo,množstvo úprav zvukov aj štýlov, veľa programovateľných ovládačov, výborná klaviatúra s aftertouch, až 3 USB porty plus 4. pre PC
- zatial chýba niekolko funkcií zo starších modelov ale určite budú časom aktualizované v novom OS
Celkový zvuk je nádherný a dá sa ešte vo veĺkom upravovať, prešiel som z KORG Pa 700 a rozdiel je obrovský, vyniká čistota zvukov a ich nuancií,prepracované štýly a skvelé bicie, jediné mínus je cena, ktorá je naozaj veľká, ale nástroj je skvelý - oplatí sa.
Splnil očakávanie, má mnoho funkcii, vnučku nástroj zaujal, teší sa z hry
Pprodukt je v rámci ceny niekde inde. Je nekompletny lebo neobsahuje návod na ovládanie v zmysle ako nahrať resp. Dá sa vôbec nahrávať skladba bez ďalšieho príslušenstva ktoré nie je súčasťou kybordu a treba ho zase dokúpiť. Ani zvuk sa nereguluje dibre pri minime ho nepočuť...
Nemal skúsenosti s týmto nástrojom , chyba mi tam návod v aspoň v češtine.Keibord ma prekvapil (cena-vykon)pre začiatočníka.Som spokojný s vašim prístupom ku zákazníkovi.Dakujem.
- tak ako pisu zvuky su pekne verne znejuce a aj vyuzitie pre deti
- asi ze maly 1,5 rocny sa na tom najviac zabavi len tak stiska, hoci to bolo myslene pre 6 rocneho syna
- avsak kedze je iba jeden reprak nalavo zvuk je velmi neprirodzeny, oproti inym keybordom .... taky divny pocit ze zvuk ide niekde zlava
- nie na seriozne ucenie iba na zabavu
- nema dynamiku klavesnicu
Za tú cenu je skvelý pre moje vnučky,pekný design,tóny bez chyby,podsvietenie klávesov je naozaj bonus.
Vynikajúci nástroj, obdivuhodná zvuková kvalita registrov, jednoduché ovládanie, telo nástroja je pevné a esteticky navrhnuté. Slušne znie aj bez externého ozvučenia. Doporučujem všetkými desiatimi.
- za rozumnú cenu veľmi veľa funkcii
- dobrý rozsah zvuku
- design
ok
Zobrazujem 61 - 80 zo 442 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...23 Ďalšie »