Najnovšie recenzie zo sekcie Keyboardy
Hrá, za tú cenu dobrá hračka pre deti.
- Pre zacinajuceho muzikanta doporucujem aj pre domace vyuzitie.
- Podsvietenie klávesov.
Jeden kláves je vyššie od ostatných, vyčnieva.
- Množstvo funkcií
- Pekný dizajn
- Kvalitné prevedenie
Manuál len nemeckom a anglickom jazyku
Keyboard bol pre dcéru,ktorá študuje posledný rok na umeleckej škole a je veľmi spokojná s výberom nástroja.Dobrý pomer cena/kvalita.
Výborný zvuk a veľa funkcií.
Nevýhoda - návod na obsluhu v slovenčine v balení nebol,bol dodaný v elektronickej forme po zaslaní sťažnosti.
Príjemný zvuk. Hrá podľa očakávaní.
Výborný nástroj.
- Som začiatočníčka a napriek tomu je ľahké ho používať
- Viacero funkcií
Kupovala som si svoje prvé klávesy.Chcela som niečo s dobrým zvukom s klávesmi co najviac pripomínajúce akustické piano s vyucbovym programom, s možnosťou pripojiť mikrofón a sluchátka za rozumnú cenu. Tieto klávesy ako jedny z dvoch spĺňali moje kritériá. Po pozretí recenzií na YouTube ma presvedčila silnejšia značka a dobre meno obchodu muziker. Cena zodpovedá kvalite.
- Rýchlosť dodania
- spoľahlivosť
SCHUBERT Etude 255 LCD
Petra Zvolenska
Pridané: 4. októbra 2023
(naposledy upravené 4. októbra 2023)
Zakúpený v Electronic Star
Dcéra je veľmi spokojná a hlavne sa jej paci osvetlenie na klavesoch, dosť to pomáha pri učení Dakujeme
Funkcie, ktoré sú obsiahnuté v tomto nástroji sú z pravidla vo výbave oveľa drahších nástrojov
Kupovala som pre dcéru, ktorá sa len zoznamuje s hrou na keyboard.
Za mňa úplne ideálne pre začiatočníkov a maximálne dostačujúce.
Plus veľmi výhodná cena, za mňa spokojnosť nad mieru.
Ďakujem
- Kvalitné pre začiatočníka
- Vstup na mikrofón a efekty
- Nahrávanie a presun na USB
- Slušný zvuk
- Prehráva iba štýly SFF1 - teda žiadne novšie štýly - čo je v tejto dobe ,,prúser" !!!
- Oproti ,,väčším súrodencom" je ovládanie komplikovanejšie ...
- Malý display
Pomer peniaze a výkon - SUPER. Keď si máte kupovať používanú ,,starú šunku" tak si dnes za malé peniaze kúpite slušný nástroj na učenie, alebo aj domáce hranie, či nástroj na inšpiráciu a domáce komponovanie vlastných skladieb...
- V prevažnej miere spĺňa moje predpoklady
- Nemá podsvietený displej, sú tam malé nápisy a šípky, ťažšie sa to číta.
Klávesy sú vhodnejšie pre deti a mladých. Ja som to kúpil staršiemu človeku - ťažšie sa mu čítajú drobné písmená, nápisy sú v angličtine, slabo si pamätá ovládanie nástroja, nevyužíva dostupné funkcie.
- Dobrý produkt pre deti,
- Nenahradí riadne klávesové nástroje, kde sú hudobníci zvyknutí na odozvu kláves.Tu žiadna odozva kláves nieje. Čo nieje vina obchodníka.
- Ako hračka je dobrá
Spokojnosť nebola s nástrojom, nakoľko som to kupoval pre iného človeka, ktorý bol presvedčený ,že mu to počas pobytu v nemocnici nahradí jeho keyboard.
Nevyšlo to, ale presvedčil sa a museli sme odstúpiť od zmluvy.
- Ma pomerne hodne funkcii. Pre mensie deti dobra volba.
- Priazniva cena
- Zabudovany reproduktor pri vyssich hlasitostiach napodiv hulaka hodne nahlas, ale zvuk nema kvalitny. Asi skusit cez sluchatkovy vystup nejake pocitacove reproduktory.
- Zislo by sa, keby mali dynamiku. To ale maju drahsie klavesy.
- V kvize treba hned uhadnut, ktora klavesa zahra pred tym zahraty ton, co je problem, ked clovek nema v hlave tony vsetkych klaves. Zislo by sa chvilu nechat skusat stlacat klavesy bez vyhodnocovania a az po potvrdeni vyhodnotit.
Zobrazujem 41 - 60 zo 442 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...23 Ďalšie »