Najnovšie recenzie zo sekcie Keyboardy
- Veľmi kvalitný mini klavír..keyboard..obsahuje veľa zvukov...stupnice ladia podľa tónov...skvelý hudobný nastroj...doma aj na dovolenku..pre deti ale aj dospelých....
- Celkom dobrý zvuk
- Chýba podsvietenie displeja
- Nemá konektor na prepojenie so smartfonom
Za tu cenu slušný produkt ale pre výuku hry cez mobilnú appku odporúčam iné klávesy.
- vhodné pre začiatočníka nie je veľmi hlučné
- Ľahký na použitie
- Dobrý pre začiatočníkov.
V obj. produkte nebol ako sučast el. napájač ani batérie .Nikdy sa mi ešte nestalo aby niečo z toho nepatrilo do výbavy alebo aspoň pri obj. tovaru z vašej strany nebolo upozornenie že to není súčasť vybavy
- chýba -Akordeon - mandolina
Vhodný pre začiatočníka
Nesplnil moje očakávania čo sa týka kvality zvukov
- veľmi dobrý nástroj pre začiatočníkov (aj pokročilých)
- kvalitné zvuky, doprovody aj skladby
- množstvo funkcií a nastavení
Odporúčam
lahky, vela funkcii.. s vyrobkom som velmi spokojny
- Krásne, verné zvuky nástrojov.
Produkt bol uvedený na vašom e shope ako novy nerozbaleny, poslali ste my pouzity vystavený kus ktorý mimochodom mal zakriveny displej..!! Toto treba napravit muziker si nemôže takéto dovoliť!! Zostal som bez aranžéra lebo som predal svoj kvôli tomu ze som objednal od vás takzvaný nový kus!! Týmto ste my zaprícinili škodu musel som zrušiť akcie lebo už takýto stroj nemôžem nikde kúpiť!! Prosím nabudúce treba lepšie dohliadať na takéto veci!
- Krásny nástroj, skvelý plný zvuk, hlasitosť, basy i výšky
- Obrovské množstvo zvukov nástrojov a rytmov
- Fantastická upravovateľnosť množstva parametrov a efektov zvukov
- 17 stopový sekvencér pre kreatívnu tvorbu
- Funkcia kvantizácie, t.j. presného časového zarovnania nôt
- Pripojiteľnosť mikrofónu na ktorý je možné aplikovať reverb, chorus a delay
- Dostupnosť užívateľského fóra a poradne na stránkach Casio a na YouTube niekoľko sérií tutoriálov (najmä v angličtine ale aj v ruštine a niečo v španielčine)
- A veľa, veľa ďalších skvelých vlastností
- Chce to čas vžiť si spôsob ovládania funkcií
- Nemožnosť exportu skladieb zo sekvencera vo formáte mp3
Som amatérsky hudobník a za týmto nástrojom som šiel cielene, po tom, ako som sa oboznámil s množstvom recenzií rôznych nástrojov. Vo svojej cenovej relácii podľa môjho názoru patrí k špičke. Na základe recenzií som vedel, že naučiť sa rutinne ovládať funkcie bude náročné, čo ma nemohlo odradiť, keďže taká škála rôznych nastavení a hier so zvukom inak ani nie je možná. Pomocou sekvencera je možné si naaranžovať 10 skladieb (MultiTrackov), pričom každá z nich môže byť zložená až zo 17 stôp (1 systémová stopa pre záznam doprovodu a rytmov a 16 sólo stôp pre ďalšie jednotlivé nástroje). Rôzne dokrášlenia či úpravy a opravy sú možné spôsobmi Over Dub (dohrávanie do existujúcej stopy bez ovplyvnenia existujúceho záznamu) a Punch In (prepis nevhodných úsekov). Okrem toho existujú náročnejšie pokročilé možnosti editácie. Vytvorené skladby si je možné následne uložiť na USB kľúč (uvádza sa max 32 GB a formát Fat alebo Ex Fat), čím je možné si uvoľniť pamäť pre tvorbu ďalších skladieb. Na kľúči sú však skladby uložené vo formáte dát, čo po opätovnom importe do stroja umožňuje pristupovať k nim rovnako ako v procese tvorby, t.j. k jednotlivým stopám a všetkým ich parametrom. Exportovať ich vo forme audiosúboru nie je možné, toto je potrebné urobiť externým záznamovým zariadením z audiovýstupu klávesov, či už z Phones alebo Line Out (L, R). Bolo by možné uvádzať množstvo ďalších skúseností, uviedol som len tie, ktorých vysvetlenie mne osobne nebolo úplne jasné z materiálov, ktoré som si prešiel ešte pred zakúpením. Na nete je možné si stiahnuť manuál v angličtine, ktorý mi ešte pred zakúpením poskytol obraz o tom, za čím idem. V balení je priložený český manuál, no mne veľmi pomohli už spomínané tutoriály. Pre tých, čo sa pre stroj rozhodnú prajem veľa pekných zážitkov z práce a zábavy s ním.
- Produkt vyhovuje predstavam
Ma všetko čo potrebuje hudobník keď sa učí hrať a aj naviac..
Nemá Slovenský manuál
Pre začiatočníka, až veľmi postačujúce.
- Vhodne klavesy pre mierne pokrocilych
- V tej cenovej kategorii, by sa dal zaobstarat aj kvalitnejsi produkt od ineho vyrobcu.
- dobra cena
- adapter na 12V nie je sucastou balenia, treba dokupit zvlast
vyrobok mam 3 dni doma ale ho neviem otestovat nakolko musim este zadovazit adapter na pripojenie do siete.
Hrával som na Keyboard Casio a Yamahu. Keďže často využívam funciu automatického doprovodu lepšie mi vyhovovalo Casio pretože obsluha Yamahy mi pripadala komplikovaná a nepraktická i ked zvuky mala krajšie. Kurzweil KP 300X ponúka to najlepšie z Casia i Yamahy. Jednoduchá a praktická obsluha a velmi solídne zvuky. Vysoký výkon reproduktorov /40W/ umožňuje produkciu kvaslitnej hudby i bez klávesového Comba resp.ďaľšej zvukovej techniky. Nepríjemným prekvapením pre mňa bolo, že keyboard došiel bez slov. alebo čes. manuálu čo som ihneď reklamoval Na moje veľké prekvapenie firma Augustinus, ktorá mi keyboard predala túto záležitosť okamžite vyriešila k mojej spokojnosti.
- Kvalitné prevedenie
- Kvalitné zvuky
- Zahrá si dieťa aj rodičia
Zobrazujem 121 - 140 zo 442 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...23 Ďalšie »