Najnovšie recenzie zo sekcie Keyboardy
- dá sa používať aj na AA batérie
Klávesy som kupoval deťom na prázdniny, aby mohli hrať aj u starých rodičov. Dobrá cena, majú jednoduché ovládanie, splnili svoj účel.
- Výborný pre začiatočníkov, super tovar za super cenu
- vela funkcii za danu cenu
- nedodava sa s adapterom, baterky sa pomerne rychlo vybijaju
Dúfam, že keyboard bude vhodnou možnosťou, ako u vnúčeniec so záujmom o hudbu, vyvolať snahu o interpretáciu aj vlastných skladieb.
- Veľa možností nastavenia
- Celokovový dizajn
je to vynikajúce pre všetkych
- veľké množstvo zvukov rôznych nástrojov, možných kombinácií, efektov, nastavení
- klávesy s dynamikou
- hmotnosť / manipulovateľnosť
- malý výber variánt klasického klavírneho zvuku (v podstate iba grand piano)
- nutné dlhšie štúdium manuálu vzhľadom na množstvo funkcií, ktoré sú k dispozícii ;) , ak teda chce človek využiť ponúkané možnosti
- klaviatúra pôsobí lacnoplastovo
dobrý pomer cena-výkon
- Plný rozsah
- Veľa funkcií
celkove nie je to zle ale cena trocha drahe chyba notovy pult nechapem preco to nedavaju ktomu za tie peniaze to som necakal mam chut to vratit poslite mi formular chcem to vymenit za nieco ine
- Klávesy aj pre začiatočníkov, ktoré plnia svoj účel
- Dobrá cena a veľa možností
- Počuť z neho šušťanie
- zatiaľ krátke používanie a spokojnosť, možno doloženie aspoň nejakých základných nôt, pesničiek
- Pomer cena- výkon, kvalitné reproduktory, veľa funkcií oproti ostatným značkám v tejto cenovej relácií.
Veľmi kvaitný keybord. Je vhodný hlavne pre začiatočníkov. Má viacero super funkcii avšak mne tam trošku chýba transpozícia na iné tóniny, ale keďže je skôr určený pre začiatočníkov, je normálne, že tam nie je. Inak funguje perfektne! :)
skvelý nástroj
- množstvo štýlov
- editácia zvukov
- dotyková senzitivita výborná
- chýba slovenský návod
- nie sú vyvážené klávesy
Výborný nástroj s množstvom funkcií, množstvo realistických aj modulovateľných zvukov. Nástoj nemá ani len polovyváženú klávesnicu aj keď dotyková senzitivita je výborná. Najviac mi chýba návod v slovenskom jazyku. Pre domáce použitie nadpriemerný keyboard, pri profesionálnejšom hraní by som zvažoval vyššiu triedu a samozrejme tým aj vyššiu investíciu. Pomer cena kvalita primeraný.
- Super klávesy.
- Nastavenia sa po vypnutí resetujú.
- veľmi dobrý zvuk,
Som spokojná , predala som klavír, som v paneláku, aby som mohla hrať, volila som túto alternatívu, dám si slúchadlá a nikoho neruším, na bežné hranie úplne postačí.
Zobrazujem 241 - 260 zo 442 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...23 Ďalšie »